GTSO BAŞKANIMIZ AKÇAY TOBB'UN 79.GENEL KURULUNA KATILDI

02 HAZİRAN 2023

GTSO Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz ve Meclis Başkan Yardımcımız Teyyar Demirel ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Ankara'da düzenlenen 79'uncu Genel Kurulu'na katıldı.

79. Genel Kurul kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde düzenlenen programlar ile TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 79.Genel Kurula katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, ''Bugün gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlunu bir kez daha birlik başkanlığımıza seçmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Genel kurulları büyük bir dostluk içerisinde, bir bayram edasıyla gerçekleştirilir. Bugünde yine bayram edasıyla bir genel kurul gerçekleştirdik. Yeniden birlik başkanlığına seçtiğimiz TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlunu ve yönetime seçilen değerli üyelerimizi tebrik ediyor, geçekleştirmiş olduğumuz genel kurulumuzun ülkemize ve Türk iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyorum'' ifadelerini kullandı.