TCDD GENEL MÜDÜRÜ HASAN PEZÜK'DEN ODAMIZA ZİYARET

09 MAYIS 2023

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürü Hasan Pezük, Ulaştırma Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Musa Turhan, Ankara GÜDEF(Gümüşhane Dernekler Federasyonu) Başkan Yardımcısı Önder Turhan ve Gümüşhaneli hemşerimiz Fatih Celep ile birlikte GTSO Başkanımız İsmail Akçay'ı ziyaret etti.

Devlet Demiryolları Genel Müdürü Hasan Pezük, Ulaştırma Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Musa Turhan, Ankara GÜDEF(Gümüşhane Dernekler Federasyonu) Başkan Yardımcısı Önder Turhan ve Gümüşhaneli hemşerimiz Fatih Celep'e değerli ziyaretleri için teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay,  Ülkemizin son 20 yılda ulaşım alanında çok önemli ve dünya çapında projeleri hayata geçirdiğini söyledi. Ülkemizin son 20 yıl içerisinde adeta demir ağlarla örüldüğünü ve hızlı tren projeleri ile şehirlerimizin birbirine bağlandı. Ulaşım yatırımlarının altın çağını yaşadığı ülkemizde hayata geçirilen bu değerli demiryolu projelerin başında bir Gümüşhaneli hemşerimizin olması ve değerli işler yapması bizleri de fazlasıyla gururlandırmaktadır. Yakın zamanda hizmete alınan Ankara - Sivas Hızlı Tren Hattı ve İstanbul Havalimanı Metro Hattı yapım süresi bakımından dünyada en kısa sürede yapımı tamamlanan en önemli projeler arasında yer alıyor. Ben bir kez daha özverili ve değerli çalışmalarınız için sizleri ve ekibinizi tebrik ediyor, değerli ziyaretiniz için teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Nazik misafirperverliği için  teşekkürlerini ileten TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük ise Başkan Akçay'a başarılı çalışmalarının devamını dileyerek, ziyaret anısına Devlet Demir Yollarını simgeleyen bir rölyef  hediye etti.