GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY TSE'NİN 62.GENEL KURULUNA KATILDI

08 MAYIS 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız İsmail Akçay, TSE delegesi olarak Türk Standartları Enstitüsü'nün Ankara da gerçekleşen 62.Genel kuruluna katıldı.

KOSGEB Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede, Çetin Ali Dönmez ve Mehmet Fatih Kacır, TSE Başkanı Mahmut Sami Şahin, TOBB Başkanvekili Faik Yavuz, OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, TSE Yönetim Kurulu üyeleri ve TSE delegelerinin katılımıyla gerçekleştirilen 62.Genel kurula katılan GTSO Başkanımız İsmail Akçay, gerçekleştirilen genel kurulun ülkemize hayırlı olmasını diledi.

Gümüşhane Ticaret Sanayi Odası olarak 2015 yılından itibaren TSE ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesine sahip olduklarını ve kalite standartlarını eksiksiz olarak yerine getirdiklerini aktaran GTSO Başkanımız Akçay, 'Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odamız hem TSE'nin kalite yönetim sistemine hem de bağımsız kuruluş olan Türk Loydu tarafından verilen Akreditasyon Belgesine sahip bir oda olarak üyelerine 5 yıldızlı hizmet sunmaktadır. TSE ülkemizin en değerli kurumlarından bir tanesidir. Bir ülkede kalite standartlarının yüksek olması o ülkede üretilen mal ve hizmetin daha kaliteli olduğunu gösteren ana etkendir. Kaliteli, güvenli ürün ve hizmetin öne çıktığı bu ekonomik yapıda, ülkemizin de çok önemli bir paya sahip olduğunu hepimiz görmekteyiz. TSE'nin gerçekleştirmiş olduğumuz 62. Genel Kurulunun hayırlı olmasını diliyor, TSE Başkanımız Mahmut Sami Şahin ve değerli çalışanlarına başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY TSE'NİN 62.GENEL KURULUNA KATILDI