GTSO BAŞKANIMIZ İSMAİL AKÇAY'DAN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

20 NİSAN 2023

"Milli birlik ve beraberliğimizi, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren bayramlarımız, bizi biz yapan değerlerimizin ve dayanışma duygularımızın tazelendiği en özel günlerdir. Köklü inancımızın temelini teşkil eden ve bizleri birlik içerisinde yarınlara taşıyacak olan bu güzel günlerimizi; büyüklerimizi ve ihtiyaç sahiplerini hatırlamak, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp yakınlarımızla kaynaşmak için önemli birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Ülkesi ve milleti ile bölünmez Türkiye Cumhuriyetimizin her noktasında, zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına hep beraber erişmek dileğiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, Aziz milletimizin ve bütün insanlığın her türlü felaketten korumasını yüce Allah?tan diliyor selam ve saygılar sunuyorum.??