GTSO HEYETİNDEN ESKİ ADALET BAKANIMIZ MAHMUT OLTAN SUNGURLUYA ZİYARET

23 OCAK 2023

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay, Meclis Başkanımız Kamuran Gündüz, Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinden oluşan heyet ile birlikte eski Adalet Bakanımız Mahmut Oltan Sungurluyu ziyaret etti.

Beraberindeki heyet ile birlikte Ankara'da ki çalışma ofisinde eski Adalet Bakanımız Mahmut Oltan Sungurluyu ziyaret eden GTSO Başkanımız İsmail Akçay, 'Değerli Bakanım. Ankara programımız kapsamında İlk olarak sizleri ziyaret etmek istedik. Ülkemize ve şehrimize vermiş olduğunuz değerli hizmetler her türlü takdirin üzerindedir. Bizler için çok değerlisiniz. Tecrübelerinizle her zaman bizlere yol gösterdiniz, bir bürokrat, bir abi, bir öz Gümüşhaneli olarak hepimize örnek oldunuz. Sizlerin Gümüşhaneli kardeşlerinize her zaman değerli tavsiyeleri olmuştur. Bizlerde bu değerli tavsiyelerinizden birkaç tanesini ölümsüzleştirmek adına size küçük bir hediye hazırladık. Bu naçizane hediyeyi heyetimiz adına size teslim etmek istiyorum. İnşallah sizlerde beğenirsiniz. Sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum. ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren eski Adalet Bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu ise 'Ben Gümüşhaneli hemşerilerimle her zaman guru duydum. Onların takdiri ve bana olan güveni sayesinde ülkemize ve siz değerli hemşerilerime hizmet etme imkanı buldum. Elimden geldiğince de sizlerin bana olan güvenini bilerek, sorumluluklarımı en iyi şekilde yerine getirme gayretinde oldum. Şimdide bu görevi layıkıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ziyaretiniz ve değerli hediyeniz beni çok mutlu etti. Allah'ım birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Sizleri ve tüm hemşerilerimi saygı ve sevgilerimi sunuyorum.' şeklinde konuştu

GTSO HEYETİNDEN ESKİ ADALET BAKANIMIZ MAHMUT OLTAN SUNGURLUYA ZİYARET