ODAMIZ TS EN ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM BELGESİNİ YENİLEDİ

22 ŞUBAT 2021

Odamız TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'ni yeniledi. TSE (Türk Standartları Enstitüsü) Denetçisi Kadir Yaşar Efendioğlu tarafından gerçekleştirilen Belge Yenileme Tetkiki sonucunda başarılı olarak TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi'ni yeniledi.

Gümüşhane TSO olarak üyelerimize en kaliteli hizmeti vermek için sürekli çalıştıklarını ve belirten GTSO Başkanımız İsmail Akçay ,"Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için gerekli tüm çabayı gösteriyoruz. Odamız TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesine Akreditasyon Belgesine sahip ve bu belgelerimizi sürekli olarak yeniliyor ve kalite yönetim sistemimizi geliştirerek üyelerimize daha kaliteli hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Ülkemizde üretilen her hizmet ve ürün için bir güven adresi olan Türk Standartları Enstitümüz tarafından bir kalite belgesi sahibi olmak ve bu belgeyi yıllardır başarı ile devam ettirmek bizler içinde büyük bir gurur. GTSO olarak TSE tarafından tescil edilen hizmet kalitemizi her geçen gün daha da artırarak sürdürmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.