AK PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET

20 ŞUBAT 2024

Ak Parti Gümüşhane Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ercan Çimen, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş ve beraberindeki heyet ile birlikte Odamızı ziyaret ederek, yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında verdiği önemli bilgiler ve iş dünyasının taleplerine göstermiş olduğu yakın ilgi için Başkan Ercan Çimen teşekkürlerini ileten GTSO Başkanımız İsmail Akçay; ''Nazik ve değerli ziyaret için sizlere ve ekibinize teşekkür ediyorum. Şehrimizde güzel ve değerli hizmetler yapıldı. Süleymaniye Mahallemiz her geçen gün yapılan çalışmalarla ayağa kalkıyor. Teşekkür ediyoruz. Değerli büyüğümüz, abimiz Mahmut Oltan Sungurlunun çok güzel bir sözü vardır. 'Şükredin ancak razı olmayın.' Bizlerde teşekkür ediyoruz. Ancak bu şehir çok daha iyi hizmetlerin yapılacağına da yürekten inanıyoruz. Bu şehir için önceliklerimiz var. Önceliklerimizi el birliği ile hayata geçirmeliyiz. Ben bir kez daha değerli ziyaretiniz için teşekkür ediyor, 31 Mart tarihinde gerçekleştireceğimiz seçimlerimizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum ?dedi.

AK PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET AK PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET AK PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET AK PARTİ HEYETİNDEN ODAMIZA ZİYARET